dimecres, 23 de novembre de 2016

Aniversari Álex i Irina

El dijous i el divendres  vàrem celebrar l'aniversari de  dos elefantets de la classe. Ja tenen 3 anys! Vàrem  menjar  pastís, vàrem  jugar i ho vàrem  passar molt bé! Moltes gràcies famílies!

divendres, 11 de novembre de 2016

Aula de psico!

Avui hem fet psico amb n'Adriana i li ha encantat veure com juguem amb els blocs de construcció, amb el llit elàstic, amb els matalassos i amb toooot l'espai lliure del gimnàs. Ens divertim molt!

Amic lector

Avui, per primera vegada, han vingut els nostres companys de 6è per llegir amb nosaltres. Com que feia molt bon temps hem aprofitat per sortir al pati i gaudir del sol un poquet. Ells han dut molts de contes d'en Teo i ens han contat un o dos, hrm jugat amb ells i ens hem divertit molt! Gràcies als nostres companys i al seu tutor Óscar.

dijous, 10 de novembre de 2016

Construccions!

Avui per descansar i divertir-nos hem acabat l'escola fent construccions molt imaginatives: torres, castells, trens, ulleres, canyes de pesca, etc. No ens avorrim mai!

dijous, 3 de novembre de 2016

La lletra A

Som uns elefants molt intel.ligents! Avui hem començat a treballar la lletra A i hem vist q hi ha molts de nenes i mestres amb nom que comença per la A!